Tips & tricks til Teams

1. Ring nye folk op

Gå ind under telefon-ikonet Opkald til venstre (1) . Klik på Kontakter (2). Oppe i søgefeltet (3) skriv en del af navnet, her har jeg skrevet “Jesper”. Så kommer der en liste (4). Når du har fundet den person, du vil kontakte, kan du vælge, om kontaktformen skal være chat, mail videomøde eller bare telefon (5).

Når du en gang har kontaktet nogen, så vil de være på din liste over hurtigopkald (6)

2. Ring folk op, som du har kontaktet før over Teams (hurtigopkald)

Gå igen ind under Opkald til venstre (1). Denne gang skal du vælge Hurtigopkald (2). Nu kan du bare klikke på en person i din liste over folk (3), du tidligere har været i kontakt med.

3. Opret din egen gruppe i Teams

Hvis du vil oprette din egen arbejdsgruppe i Teams, typisk til gruppearbejde i din klasse, så er det let. Gå igen ind under Opkald (1) til venstre. Vælg Hurtigopkald (2) og bagefter knappen Ny gruppe (3).

Så får du et lille pop-op vindue. Giv din gruppe et navn, min hedder KÅMSÅDEHVIIII (1). Klik bagefter på knappen Opret (2).

Bagefter skal du tilføje medlemmer til din gruppe. Skrol ned og find din gruppe (1). Den er skrevet med meget små bogstaver, så den kan være svær at finde. Når du har fundet gruppen, så klik på de 3 prikker (2) længst til højre. I lokalmenuen klik på Føj en kontakt til denne gruppe (3). Så kan du tilføje medlemmer til din gruppe ud fra Teams. Alle elever og ansatte på IBC er med i Teams adressekatalog.